Zakelijk of particulier gebruik?

GLD Elektro biedt een passende laadoplossing voor elk voertuig, op zowel thuis als bij kantoor. Je betaalt dan nog maar €750,- voor je thuis laadpaal. Zo heb je altijd een opgeladen auto voor de deur. Een eigen laadpaal is alleen mogelijk op je eigen parkeerplaats op eigen terrein.

Wil je energie zakelijk kunnen verrekenen met je werkgever of bedrijf? Dan is  Easee Charge - Laadstation 10201 een goed alternatief. Dit laadpunt heeft iets meer functionaliteiten, zoals het kunnen verrekenen van je stroomverbruik en Load Balancing. Dit zorgt ervoor dat er altijd het maximale vermogen dat vrij is naar je laadpunt gaat. Handig als je apparaten in huis hebt die veel vermogen gebruiken. Zoek je gewoon een krachtige laadpaal voor thuisgebruik? Dan adviseren we Amtron Compact 3.7/11kW  . De meest gekozen laadpaal voor particulier gebruik. Wij geven een goed advies passend bij jouw wensen. No stress!

Klik voor meer informatie over deze product

Amtron Compact 3.7/11kW

De AMTRON Compact lader is, met een laadvermogen van 3,7 kW (1-fase) tot 11 kW (3-fase), speciaal afgestemd op particulier gebruik en is bijzonder voordelig geprijsd. Door de compacte vorm is deze AMTRON® het perfecte laadpunt, ook als er weinig ruimte is. De kabel van vijf meter is vast aangesloten en heeft een Type 2 koppeling, waarmee hij geschikt is voor nagenoeg alle elektrische voertuigen die in Europa beschikbaar zijn. Gewoon koppeling aansluiten en laden maar. Autorisatie is niet nodig. IP 54 maakt ook installatie buiten mogelijk. Met de AMTRON Compact is het niet nodig een speciale EV aardlekschakelaar toe te passen.
Eur 750.--

Klik voor meer informatie over deze product

Easee Charge - Laadstation 10201

Zo makkelijk, slim en efficiënt mogelijk uw elektrische auto opladen? Kies dan voor een Easee laadstation. Easee laadpunten zijn geschikt voor alle elektrische auto's. En of het nu gaat om thuis laden, zakelijk laden of openbaar laden - Easee biedt de juiste oplossing. Het Easee Charge laadpunt bewijst dat vorm en functionaliteit uitstekend samen gaan. Het Charge laadstation is een klein en strak vormgegeven laadpunt met slimme technologie én een zeer krachtig vermogen. Slim. Compact. Krachtig. 

Eur 995.--